Målare

Prisvärda och proffsiga målartjänster

malare_fasadDax att sätta lite extra kulör på hus och hem? Letar du efter ett proffsig målarföretag i Halmstad som har små priser? Då ska du vända dig till oss. Vi utför måleriarbeten i alla kategorier. Få hjälp av en duktig målare i Halmstad idag.

Att sätta ny färg på snickerier, en fasad, tak eller väggar i ett rum, kan vara något som lyfter ditt hem till nya höjder. Eller varför inte bara tapetsera om? Oavsett vad du vill göra, så kan vi hjälpa till, såväl utvändigt som invändigt.

Gör inte misstaget att tro att ”alla kan måla”. Visst kan alla hålla i en pensel, men det är stor skillnad på ett professionellt resultat och ett amatörmässigt.

pensel-bwAtt måla om på ett snyggt sätt höjer dessutom värdet på ditt hem och dina ägodelar, samtidigt som du får njuta av en vackert färgsatt miljö. Kompromissa inte, anlita en målare i Halmstad med erfarenhet.

Yrkeserfarna målare

På Pensionärspoolen får du hjälp av noggranna målare med rätt kompetensprofil att utföra ditt projekt. Våra målare har bokstavligen ett helt yrkesliv med erfarenhet sig i bagaget. Att anlita oss är dessutom väldigt enkelt. Skicka en offertförfrågan så återkommer vi inom kort med ett prisförslag.

Tre argument att välja oss

  • Tryggt – vi är medlemmar i Svenska Franchiseföreningen och har höga kvalitetskrav på våra tjänster.
  • Små priser – mot bakgrund av vår kvalité och erfarenhet håller vi alltid väldigt konkurrenskraftiga priser.
  • Nöjda kunder – vi har ett lång historia av nöjda kunder och vi gör alltid det lilla extra för att du ska bli nöjd.

Vad har ni för priser?

pp_malahusNär du anlitar oss så kan du givetvis använda det ROT – avdraget. Detta innebär att du som privatperson kan dra av upp till 50% av kostnaden för arbetet. Resterande del står skatteverket för.

Du kan läsa mer om vår prissättning här på vår sida för priser och betalning.

Om du vill få en offert på ditt uppdrag kan du lämna en förfrågan på den här sidan. Försök att vara så specifik som möjligt i din förfrågan. På så vis blir det enklare för oss att lämna en korrekt offert.

Se även relaterat innehåll:
Snickare Halmstad
Städning Halmstad

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes