Snickare Halmstad

Anlita erfarna snickare & hantverkare hos oss

handyman_tak

Nytt byggprojekt på gång? Dags att renovera hemma eller behöver semesterhuset en uppfräschning? Då är du välkommen att lämna en offertförfrågan hos oss. Hos oss kan du nämligen få hjälp av kompetenta snickare och hantverkare till små priser.

Ombyggnad, tillbyggnad, renovering, golvläggning, takläggning, monteringar – våra hantverkare fixar de flesta byggprojekt. Hos oss anlitar du Halmstads mest yrkeserfarna ”handy-men” till en liten kostnad. Det är bara att lämna en offertförfrågan, så återkommer vi med ett prisförslag på ditt projekt.

Här följer exempel på några av våra vanligaste bygguppdrag:

Ombyggnad & Tillbyggnad
byggaomBygga ut, bygga in, bygga om – vi löser ditt byggprojekt efter dina behov. Vid en ombyggnad är det viktigt att ta hänsyn till rådande förutsättningar. Allt från att ha koll på materialets kvalitet och struktur, till att kunna vägleda kunden i att göra upplysta val, både vad gäller pris, form, färg etc.

Renovera.
Är det dags att renovera? Då är du sannolikt i behov av dels en kompetens som kan ge dig råd, dels någon som kan utföra renoveringen till ett bra pris och hög kvalitet. Vi kan hjälp dig med allt från takläggning, fönsterbyte, tillbygge, fasadrenoveringen och allt däremellan.

Lägga golv
Ett nytt vackert golv kan lyfta vilken hem som helst till nya höjder. Vi lägger golv till bra priser och hög kvalitet.

Tryggt och enkelt

    • Enkelt – lämna en offertförfrågan så återkommer vi inom kort med ett prisförslag. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

    • Trevligt – våra snickare jobbar för att de vill, inte för att de måste. Vår målsättning är att du som kund alltid ska bli nöjd och känna dig väl omhändertagen av oss. Mer konkret kan det handla om att vi alltid är i tid till våra uppdrag, att vi svarar när du ringer och, givetvis, håller vad vi lovar.

 

  • Tryggt – Vi är medlemmar i Svensk Franchiseförening och finns representerade på mängder av orter på västkusten. Hos oss får du det lilla företagets närhet och service, med det stora företagets trygghet i botten. Ett slags ”win-win-situation”.

Priser och offert

Givetvis kan du använda ROT-avdraget när du nyttjar våra tjänster. Det innebär att du som privatperson endast betalar 70% av arbetskostnaden. Vi gör avdraget direkt på fakturan. Just nu kan du max dra av upp till 50 000 kr per person och år.

Du kan läsa mer om vår prissättning här på vår sida för priser och betalning.

Om du vill få en offert på ditt uppdrag kan du lämna en förfrågan på den här sidan. Försök att vara så specifik som möjligt i din förfrågan. På så vis blir det enklare för oss att lämna en korrekt offert.

Se även relaterat innehåll:
Målare Halmstad
Stäning Halmstad

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes